Spor | AJANSHABER.NET

Erden Timur’dan büyük tepki! ‘Tehditler geliyor’ | AJANSHABER.NET

Galatasaray’ın Alanyaspor ile oynadığı müsabakada Ali Palabıyık’ın kararları sarı-kırmızılıların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılıların başkanvekili Erden Timur mücadele sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erden Timur, “Bu maç konuşulacak hiçbir tarafı olmayan bir maç haline geldi. Bilerek bu hale getirdiler. Önce bu atamayla bunu bu şekle soktular. Galatasaray düşmanlığıyla bilinen bir hakemi böyle bir maça atadılar!” ifadelerini kullandı.

Erden Timur basın mensuplarına sitem etti ve “Bizim konuşmalarımızdan cümleleri çekip yorum yapanların konuştuklarımızım tamamını tekrar izlemesi, dinlemesi gerekiyor. Yapılan yorumlara bakınca bunu anlıyoruz. Buna vesile olanlar da var. Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz diyoruz. Üç büyüklere yapılan ayrım sona ermelidir. Anadolu tarafından bakınca daha başka ne söylenebilir? Adalet istiyoruz dediğimiz haftada yaşananlar bu işlerin koktuğunu, her yere bulaştığını çok açık ve net gösteriyor” dedi.

Erden Timur, Sacha Boey’un kırmızı kart pozisyonuyla ilgili “30 dakikaya kadar boğan bir takım var. 5-6’lık olabilecek maçta gelen kırmızı kart. 7-8 tane hakeme sordum. 6’sı kırmızı kartla alakası yok dedi. 2 eski Türk hakemimiz faul olduğu bile belli olmayan pozisyon dedi. VAR’a gitmiyorsun, VAR çağırmıyor. Bu iş kokmuştur, bu iş çürümüştür. Kokusu her tarafa yayılmıştır” açıklamasını yaptı.

Erden Timur açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Biz bunu savaş olarak nitelendirmiyoruz ama bu karşısı için savaşsa, tamam. Biz, tırnak mesafe geri adım atmayız. Adalet arayanlar, idealist insanlar, hiçbir şeyden korkmaz. Farklı farklı tehditler gönderiliyor, onlardan da korkmuyoruz. Gerekirse onları da açıklarız. Bu Galatasaray’a karşı bir kurgu, herkes bugün anladı. Bunu yapanları biliyoruz ve başlarına yıkmayı da biliyoruz.”

“VAR’ın çektiği çizgileri gördük. Medyayı çağırdılar. VAR çizgileri nasıl insan işiymiş hepimiz gördük. Bu çizginin iyi niyetli olduğuna inanmamızı istiyorlar. Sen öte tarafta boğazını kesmiş vurmuş öldürmüşsün. Burada masumiyete inan diyorlar. Kim inanır ya! Koskoca Galatasaray camiasına “cincon” demiş birini biz ciddiye almayız. Fenerbahçe gibi büyük bir camianın buna dair bir açıklama yapmamış olması da üzücüdür. Fenerbahçe’nin penaltı beklediği pozisyonda el var.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu